BalkMall

BalkMall Claimed

Average Reviews

Description

BalkMall është një kompani e krijuar në vitin 2018 si rrjedhojë e mungesës së një platforme profesionale për blerje online, mungesës së profesionalizmit nga të ashtuquajturit Dyqane Online në Shqipëri, si dhe duke parë zhvillimin galopant të e-commerce në Kinë dhe në botë.

BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontrollon 100% çdo produkt të tijin, që nga importimi, kontrolli dhe dërgesa në shtëpitë tuaja.

Më punë dhe përkushtim, në vetëm pak kohë, BalkMall ka arritur të fitojë besimin e konsumatorit shqiptar duke numëruar qindra klientë të kënaqur me cilësinë e produkteve, çmimet si dhe shërbimin cilësor.

Photos

Business Hours

Open 24/7

Statistic

144 Views
1 Rating
0 Favorite
0 Share

Tags

Map